Na het succes van de Letter voor Letter concerten met René Karst en Carola Smit in de Drentse theaters is er op zaterdag 15 september in Bibliotheek Coevorden van 13.00 tot 13.30 uur een Meet & Greet. Dit vindt plaats in het kader van de Week van de Alfabetisering.

Tijdens de Meet & Greet ontmoet je René en Carola, en krijg je gratis een CD met handtekening van het concert in Emmen (op=op)!

Naast de ontmoeting met René en Carola, geven de medewerkers van het Taalpunt informatie over wat ze voor je kunnen betekenen om beter te leren lezen, schrijven, rekenen en digivaardiger te worden. Want deze lieve vrijwilligers kunnen je alles vertellen over hoe leuk het is om dit beter te leren.

Extra concert in Assen.

Na de Meet & Greet kun je ’s avonds het extra concert bijwonen in De Nieuwe Kolk in Assen. Je kaart(en) voor dit concert bestel je voor € 5,00 via uitmetrene.nl.

Datum: 15 sept
Begintijd: 13:00
Eindtijd: 13:30
Locatie: Bibliotheek Coevorden
Kosten: Gratis toegankelijk

Vanaf 15 mei starten we met de verkoop van afgeschreven bibliotheekboeken in de Bibliotheek van Sleen. De verkoop vindt plaats tijdens de openingsuren en is uiteraard voor iedereen (leden en niet-leden) toegankelijk.

Begintijd: Vanaf 15 mei tijdens de openinguren
Locatie: Bibliotheek Sleen