Het BoekStartuurtje is een gezellig uurtje georganiseerd door de bibliotheek waarin anderhalf tot vierjarigen en hun (groot)ouders of oppas elkaar ontmoeten. We lezen voor, zingen liedjes en knutselen eenvoudige werkjes.

Datum: 23 mei
Locatie: Bibliotheek Oosterhesselen

Datum: 17 mei
Locatie: Bibliotheek Dalen
Kosten: gratis

Woensdag 1 mei houden we weer een Ouder & Kind bijeenkomst in de bibliotheek van Coevorden.

Elke eerste woensdag van de maand zijn ouders/verzorgers en jonge kinderen van harte welkom in de bibliotheek om op een laagdrempelige manier ervaringen, zorgen en vragen over het ouderschap met elkaar te delen.

De kinderen kunnen spelen en zullen worden voorgelezen. Elke maand is er een ander thema.

Datum: 01 mei
Begintijd: 09:30 uur
Eindtijd: 11:00 uur

Datum: 25 apr
Locatie: Bibliotheek Aalden

Datum: 18 apr
Locatie: Bibliotheek Oosterhesselen

Datum: 18 apr

Datum: 17 apr
Locatie: Bibliotheek Sleen

Datum: 16 apr
Locatie: Bibliotheek Schoonoord

Datum: 12 apr
Locatie: Bibliotheek Dalen
Kosten: gratis

Handwerkcafé, iedere eerste dinsdag van de maand.

Neem je eigen handwerkje mee en schuif gezellig aan.

Ideeën en patronen uitwisselen, vragen en elkaar helpen of zomaar een middagje gezelligheid.

Datum: 02 apr
Begintijd: 14.00 uur
Eindtijd: 16.00 uur
Locatie: Bibliotheek Sleen

Datum: 28 mrt
Locatie: Bibliotheek Aalden

Op dinsdagmiddag 30 april start in Bibliotheek Coevorden de cursus Digisterker/Aan de slag met je DigiD. De cursus bestaat uit 4 lessen.

De cursusdata zijn 30 april, 14, 21 en 28 mei van 14.00 tot 16.00 uur

Datum: 30 apr
Begintijd: 14:00
Eindtijd: 16:00
Kosten: Deelname is gratis

Op dinsdagmorgen 23 april start in Bibliotheek Schoonoord de cursus Digisterker/Aan de slag met je DigiD. De cursus bestaat uit 4 lessen.

De cursusdata zijn 23, 30 april, 7 en 14 mei van 9.30 tot 11.30 uur

Datum: 23 apr
Begintijd: 09:30
Eindtijd: 11:30
Locatie: Bibliotheek Schoonoord
Kosten: Deelname is gratis

Op dinsdagmiddag 2 april start in Bibliotheek Coevorden de cursus Digisterker/Aan de slag met je DigiD. De cursus bestaat uit 4 lessen.

De cursusdata zijn 2, 9, 16 en 23 april van 14.00 tot 16.00 uur

Datum: 02 apr
Begintijd: 14:00
Eindtijd: 16:00
Kosten: Deelname is gratis

Bibliotheken in de gemeente Coevorden houden in maart gratis belastingspreekuren. Deskundigen beantwoorden vragen over inkomstenbelasting en toeslagen. De spreekuren zijn op:

• maandag 4 maart in Sleen
  • maandag 11 maart in Coevorden
  • maandag 18 maart in Aalden
  • donderdag 21 maart in Schoonoord
  • maandag 25 maart in Oosterhesselen

Steeds van 14.00-16.00 uur.

Begintijd: 14.00 uur
Eindtijd: 16.00 uur
Locatie: Sleen, Coevorden, Aalden, Schoonoord, Oosterhesselen

In Bibliotheek van Coevorden kunt u iedere dinsdag- en donderdagmiddag tussen 14.00 uur tot 17.00 uur terecht voor vragen over het gebruik van uw tablet en/of IPad. Op zaterdagmiddagkunt u terecht van 13.00 tot 15.00 uur

U hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Wel graag uw eigen IPad/Tablet meenemen!

Begintijd: 14.00 uur (op di en do) & 13.00 uur (op zat)
Eindtijd: 17.00 uur (op di en do) & 15.00 uur (op zat)